sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Aloitellaan pian..

Näin uuden vuoden kunniaksi kirjoittelen tänne ensimmäisen kunnon viestin.

Tässä on siis kirjablogini, jonne aion juuri alkavan vuoden aikana kirjoitella pieniä tai ei niin pieniä mietteitä/esittelyjä lukemistani kirjoista. Kaikkien osalta en välttämättä mene kovin syvällisiin juttuihin, mutta tarkoitus saada jokaisesta edes jotain tekstiä tänne.

Homma alkaa parin päivän päästä Harry Potterilla, sillä enpä sitten saanut maratoniani ihan valmiiksi ennen vuoden vaihdetta. Puoliverinen prinssi saa siis kunnian olla vuoden ensimmäinen kirja. Pottereiden jälkeen varmaankin jatkan Näkijän taruun ja siitä sen jälkeen Jim Butcherin The Dresden Files. Sitten onkin vähän kiinni omista fiiliksistä mitä seuraavaksi. Katsellaan sitä sitten parin kuukauden päästä.

Ja siten tästä blogista itsestään. Ulkoasu ei tule tosiaankaan jäämään täksi valmispohjaksi, vaan yritän jossain vaiheessa saada tänne vähän persoonallisemman ilmeen. Katsotaan nyt vain koska saan aikaiseksi.
Blogin nimi puolestaan tulee Harry Potterista, lempilainauksestani: “Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?”

2 kommenttia:

 1. Onnea luku-urakkaan! :) Kekseliäs nimi blogillasi.
  Minäkin aloitin Pottereilla, samoin joku muu, jota en tähän hätään muista. :D Mitäs me vuotislaiset.
  Kirjalistaltasi bongasin Darren Shanin ja Enkelit ja demonit. (Nyt kuulostaa siltä, kuin ne olisivat yksi kirja...) Itse pidin Darren Shaneista, vaikkakin kieli oli toisinaan hieman lapsille suunnatumpaa. Juoni vain oli niin kiehtova, että ahmin hetkessä kaikki kirjat. :D Enkelit ja demonit taas on mielestäni ihan kamala kirja. Hyvä, mutta kamala. Darren Shanien uudelleenlukua suunnittelen, mutta Enkelit ja demonit... saapa nähdä. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Enkelit ja Demonit tuli luettua joku pari vuotta sitten. Itse pidin kirjasta jopa enemmän kuin Da Vinci -koodista (jonka siis luin ensimmäisenä). Pakko siis laittaa uudelleenlukuun. Darren Shaneja on minulle tyrkytetty jo muutama kuukausi, sain ekan osan jo luettua, mutta sitten iski taas hirveä halu lukea Potterit ja aloitin tuon mainitun maratonin niin jäi DS:t vähän syrjään. Kyllä ne vielä tästä. ;)

  VastaaPoista